En reiseguide om Mallorca.

Palma Nova er Mallorcas første feriested

Palma Nova var en av de første spesialbygde turiststedene på Mallorca. Reisemålet ble bygget opp på sekstitallet, og består av tre strender som alle har det blå flagget som EU gir til gode sanstrender. Byen ligger også i nærheten av et annet populært feriested, nemlig Magalluf. Med det store antallet turister som besøker Palma Nova hvert år, og raskt økende bygging av hoteller, har de to feriestedene mer eller mindre vokst sammen. Dersom du lurer på om du skal reise på ferie til Palma Nova, kan du lese videre.

Palma Nova tilbyr mange attraksjoner og aktiviteter for turister. Byen har blitt spesielt populær blant det yngre publikummet, siden det er berømt for sitt pulserende natteliv. Men det er også familievennlig sted, samtidig som mange pensjonister også besøker byen, men gjerne litt tidligere på våren.

Det er nok av aktiviteter i Palma Nova og du kan absolutt ikke gå lei her. Noen eksempler på aktiviteter som tilbys her, er vannsport som vindsurfing, pedalbåter, snorkling og dykking. Omtrent tre kilometer fra Palma Nova, finner du to badeland eller vannparker, som ligger ved partystedet Magalluf. Du kan også ta en båttur i en båt med glassbunn eller delta i en rekke idretter som fotball, tennis, sykling eller golf. Hele 5 golfbaner ligger bare noen minutter unna. Et besøk til hovedstaden Palma anbefales også, og særlig den flotte katedralen.

Bestill ditt hotell i Palma Nova i dag.

På grunn av at Palma Nova er blitt et veldig populært feriested, spesiellt blant engelsmenn, finner du her et stort antall restauranter i de fleste sjangere. Det finnes også et rikt utvalg av hoteller, som passer til de fleste lommebøker. Nabobyen Magalluf er regnet for å være partysted nummer 1 på Mallorca, men bare under sommermånedene. Mange steder både her og i Palma Nova har stengt på vinteren, men du ute etter fest og moro, reiser du til Palma Nova mellom juni og oktober. God ferie!
Takk For At Du Deler: