En reiseguide om Mallorca.

Leie leilighet på Mallorca

| Ingen kommentar
Mallorca er utvilsomt et av våre mest populære reisemål, og flere og flere velger å leie en leilighet eller en villa når de reiser til den spanske ferieøya. Desverre har det den siste tiden blitt fortalt flere historier, hvor norske familier har blitt svindlet etter å ha booket noe på nettet som ikke eksisterer. Dette er selvfølgelig utrolig trist for de det gjelder, men også for seriøse aktører i markedet, som kanskje mistenkeliggjøres på grunn av ting de overhodet ikke har noe med å gjøre. Så hvordan bør du gå fram for å leie en leilighet uten å få problemer?

Lei en leilighet av seriøse utleiere


Det er kanskje ikke så lett å uten videre vite hvilke som er seriøse, men benytter du deg av en seriøs formidler har du kommet langt på vei. Mange tror for eksempel at Booking.com kun selger hotellrom, men faktum er at de også formidler utleie av private leiligheter og villaer. Hvis du leier en privat leilighet gjennom deres nettside, kan du være sikker på at utleieren er sjekket opp i forkant, og at leiligheten eller ferieboligen står klar til dere når det er tid for ferieturen.

En annen ting å huske på er at Spania seiler opp som et enda mer populært reisemål enn tidligere, litt fordi andre reisemål blir ansett som mer usikre, men også fordi det er utrolig solsikkert på Mallorca. Derfor er det lurt å bestille tidlig for å være sikker på at det faktisk er noe ledig. På en del av de leilighetene du finner på Booking.com har du også muligheten til å avbestille uten kostnad, men ikke på alle. Les derfor alltid leievilkårene så du vet hva som gjelder.

En annen mulighet er å leie direkte fra eiere via Airbnb, som fungerer utmerket. Hvis du ikke allerede har registrert deg der, kan du bruke denne linken så får du 35 Euro i reisekreditt. Hvis dere er på utkikk etter en villa med privat svømmebasseng, så finnes det utrolig mange å velge mellom, og det er lett å filtrere utifra standard og område på Mallorca.

Klikk her å for finne ledige leiligheter og feriehus på Mallorca med Booking.com.

Det finnes selvfølgelig også andre seriøse utleiere av private leiligheter på Mallorca, men følger dere tipsene over her, er dere i alle fall sikret å ikke få ferien spolert av frekke svindlere. Lykke til og god ferie til Mallorca!
Takk For At Du Deler: