En reiseguide om Mallorca.

Golf på Mallorca

| Ingen kommentar
golfbane på mallorcaSpill golf på Mallorca! Flere reiseoperatører arrangerer golfturer til Mallorca, så det er mye å velge mellom. Den beste golfbanen regnes å være Alcanada i Alcudia. En større utfordring for golfere er Canyamel som også regnes for en av de beste banene på øya. Det er ikke vanskelig å finne golfpakker der det er mulig å kombinere golfrunder med god mat og godt drikke, utflukter og fornøyelser.

Alcanada i Alcudia
Mallorcas beste golfbane har gress som er importert fra Florida. Banen er designet av Robert Trent Jones jr, og har vært åpen siden 2003. Denne 18-hulls golfbanen regnes ikke bare som den beste på Mallorca, men også en av de beste i hele Europa. Greenfee i sommersesongen ligger på 130 €. Mellom rundene på golfbanen kan du friste badevannet og om kveldene ta en runde i det hyggelig havneområdet.

Cala Bona
Østkysten av Mallorca har lenge tiltrukket seg golfentusiastene. Cala Bona er etter hvert blitt et stort område, men kan allikevel by på mye av den samme atmosfæren, roen og hyggen som før. Fiskehavnen byr på mange barer, kafeer og gode restauranter. Her får du muligheten for å bo rett ved sjøen og kan benytte deg av de to fine bassengområdene. Det kan også anbefales å vandre langs stranden i Cala Bona i kveldslyset, eller gå til Cala Millor-stranden et kvarter unna. Under golfsesongen bor det mange golfere her og om du ønsker, kan du få kjøpt golfpakker inklusive leiebil.

Canyamel
Om du bor i Cala Millor, har du tre golfbaner å velge mellom som ligger i behagelig avstand. En av disse er Canyamel som regnes for å være en av de beste, og mest utfordrende, golfbanene på Mallorca. I tillegg har Cala Millor en av de beste strendene på Mallorca. Her er det myk sand og muligheter for en mengde ulike aktiviteter. Stranden er halvannen kilometer lang. En bilfri og velholdt strandpromenade er flankert av barer, kafeer og restauranter.

Golfmuligheter i Palma
Palma har flere topp golfbaner og kan tilby greenfee-pakker og flere gode hoteller. Enten du planlegger en weekend-tur eller et lenger opphold, er Palma som reisemål et utmerket valg. Byen er en spennende ”liten” storby med et rikt kulturliv, severdigheter, fornøyelser og shopping. Er du glad i mat, har Palma også mye å se frem til, av alt fra tapas, ferske grønnsaker, olivenolje, hvitløk, gode spekepølser, skinke, skalldyr og fiskemat. Den beste golfsesongen er vår og høst. Det samme gjelder dersom du foretrekker å golfe i Palma Nova / Magaluf. Sommertid er det mest ungdom her, men vår og høst er det atskillig roligere forhold.

Playa de Palma
Finn et fint hotell i Playa de Palma og kombiner det med å benytte deg av øyas beste golfanlegg. Velger du å kjøpe en pakkeløsning, kan du velge mellom tre- eller firedagers opplegg. Son Antem er av mange regnet for å være øyas beste anlegg (om du da ikke foretrekker Alcana i Alcudia og rangerer dette høyere). Son Antem har to velrennomerte 18-hulls baner.

Santa Ponsa
Legg golfferien til Santa Ponsa. Da får du kort vei til stranden, golfbanene og storbylivet i Palma. Santa Ponsa ligger i en grønn, vakker bukt bare to mil unna Palma. Golfbanene Santa Ponsa og Poniente ligger rett i nærheten.
Takk For At Du Deler: