En reiseguide om Mallorca.

C'an Pastilla

| Ingen kommentar
Hvis du skal på ferie til Mallorca og transporten fra flyplassen er noe av det verste du vet, så velger du deg til det lille feriestedet C'an Pastilla. Dette stedet ligger bare snaue to kilometer unna flyplassen Son Sant Joan ved Palma, og var en av de første feriestedene på Mallorca som tok i mot turister tidlig på 60-tallet. 

Noen av bygningene og hotellene ble også bygget på den tiden, og holder gjerne en to til tre-stjerners standard. Fordelen i at det er kort vei fra flyplassen til C'an Pastilla, begrenses naturlig litt av litt flystøy her. 

Hvis du er i ferd med å bestille en tur hit, kan det være en fordel å lete opp noen anbefalinger av hotellet på internett, for på noen hoteller kan det være vanskelig å få sove. Sjekk for eksempel på Tripadvisor.com eller andre nettsteder.

Sjekk oversikten over hoteller i Ca'n Pastilla her.
C'an Pastilla består i hovedsak av en liten hovedgate, med noen sidegater som alle leder ned mot stranden og båthavnen her. Byen henger mer eller mindre sammen med Arenal og Playa de Palma, som ligger som perler på en snor langs stranden, og av disse ligger den beste stranden ved C'an Pastilla. Alle disse feriestedene har kort vei både til flyplassen og det samme inn til Palma by. God ferie til Mallorca.
Takk For At Du Deler: