En reiseguide om Mallorca.

Bestill reise til Mallorca

| Ingen kommentar
Hvis du planlegger å bestille en reise til Mallorca denne sommeren, finnes det flere gode alternativer.

Du kan sette sammen din egen reise, hvis du ønsker litt mer fleksibilitet på avreisedatoer og hotellbestilling. For den beste oversikten over hoteller på Mallorca, anbefaler vi å benytte Booking.com eller Hotels.com, som tilsammen har det største utvalget av hoteller på Mallorca. Ved hjelp av søketjenesten til Booking.com kan du også søke etter og bestille en egen privat villa med eller uten svømmebasseng. Her snakker vi for det meste om absolutt topp standard! En villa på Mallorca kan du leie med opp til 6 soverom, så det er bare å ta med hele familien og vennegjengen. Fly skaffer dere enklest med Norwegian, Sas aller kanskje Ryanair, litt avhengig av hvor i Norge dere bor.

Det er også enkelt å kjøpe en ferdig charterpakke med fly, hotell og transfer inkludert, og et godt tips er å bestille via Apollo som satser på hoteller med høy standard og bra beliggenheter. Du betaler kanskje litt mer enn om du ordner alt selv, men har dessuten tryggheten gjennom reisegaratifondet om noe skulle skje, samt at du har sikkerheten med kvalitetsikrede hoteller.

Selskapet tilbyr reiser fra 1.798 kroner per person i sommerferien, og har barnepriser fra helt nede i 498 kroner per barn. Det billigste er jo så klart å reise utenfor fellesferien, og hvis dere planlegger å reise i toppsesongen, gjelder det å bestille snart før alle reiser er utsolgt. Apollo tilbyr også weekendreiser, cruise og kombinasjonsferier, les mer om dette på deres hjemmeside. Skulle dere mot formodning ha et ønske om å reise andre steder enn Mallorca, så finnes det også en rekke andre reisemål rundt Middelhavet, og i den øvrige delen av verden. Noen ganger går det også ann å finne billige flybilletter hos Apollo, spesielt hvis man har muligheten til å kjøpe enveisbilletter.

Er dere ute etter restplasser til Mallorca, så kan du sammenligne alle de store charterselskapene via Ticket.no. Med hjelp av søketjenesten til Ticket, finner du raskt en restplass ettersom de viser resultater fra Apollo, Ving, Star Tour, Solia og Detur. Søk ledige restplasser til syden, hvor det går ann å kjøpe kun fly, uspesifisert eller med spesifiserte hoteller. Ikke glem at disse billettene blir raskt utsolgt.

Hvis du vil kjøpe flybilletter selv, kan vi anbefale søketjenester som enten Supersaver.no eller Momondo.no. Der søker du hos alle flyselskaper og finner den billigste prisen som er å oppdrive for den aktuelle perioden. Det kan for eksempel være billigst å fly med Norwegian den ene veien og SAS eller kanskje Ryanair tilbake. Det kan også være billigere å mellomlande et sted, men det er som oftest mest behagelig med et direktefly til Mallorca. Flyreisen er ikke på så veldig mange timer.

Mallorcareiser på topp i 2015


Selv om Mallorca har vært et kjent reisemål for nordmenn i over 50 år, tyder alt på at reiser til Mallorca kommer til å toppe listene hos reisebyråene også denne sommeren. Hvis du kjøper en reise hit er du liksom sikret, for øya har egentlig alt du har bruk for når du skal reise til syden. Bra klima, lange strender, kort flytur, god mat og flotte hoteller.

Husk på å betale for reisen med kredittkortet ditt, så ligger det som oftest en reiseforsikring i kortet, samt at du sikrer deg mot eventuelle konkurser, selv om det ikke er noen voldsom stor risiko for dette. Det er tross alt bedre å være på den sikre siden. Dette er i hvert fall noen nyttige snarveier hvis dere vil bestille en reise til Mallorca. Uansett hvordan dere velger å bestille turen, er det bare å ønske god ferie!