En reiseguide om Mallorca.

Colonia de Sant Jordi

| Ingen kommentar
Helt siden begynnelsen av 50-tallet har den lille byen Colonia de Sant Jordi tatt i mot turister fra hele verden som søker sol, varme og nydelige strender. Med en beliggenhet helt på den sør-østlige kysten av Mallorca er det kort vei til den fantastiske skjærgården, og livet i den lille byen gir deg en smak av det beste øya har å by på.

Sol og bad
I Colonia de Sant Jordi blir du tatt vel i mot. Med årelange tradisjoner for turisme er alt tilrettelagt for at du skal kunne se og oppleve det beste denne delen av øya har å by på, og det er ikke lite. Stedet preges av solhungrige mennesker som ønsker å nyte sola og bade i det krystallklare vannet. Det er fullt forståelig for alle som kommer til denne lille byen, Colonia de Sant Jordi er nemlig et svært yndet sted for denne type aktiviteter. Besøk den nærliggende bystranden eller begi deg ut på vandring. Jo lengre du går, jo finere blir strendene! Den mest kjente av dem, Es Trenc, er en perle av de sjeldne som passer hele familien.

Den mindre kjente, Es Carbo, ligger litt lengre unna, men er vel verdt den cirka 20 minutter lange spaserturen. Og frykt ikke, du vil nyte hvert sekund av vandringen i den billedskjønne naturen.

Aktiviteter
Colonia de Sant Jordi er også perfekt for deg som setter pris på et godt utvalg av aktiviteter samtidig som du nyter etterlengtede feriedager i solen. En tur til det gamle fyrtårnet på Cap de Ses Salines er vel verdt et besøk. Om du liker turgåing har du kommet til det rette stedet. Nesten samme hvor du går vil du finne postkort-lignende landskaper, vakre bukter og strender.

Det finnes også rom for de som ønsker andre aktiviteter. Snorkling, svømming og padling, eller hva med en tur i speedbåt, som tar deg til de fineste øyene i skjærgården? Der ute kan du se uberørt fauna og flora, samt dykke og bade i det krystallklare vannet. Området er vernet, så vis respekt både under og over vann. Du kan også leie sykler for å utforske områdene rundt Colonia de Sant Jordi og det nærliggende Ses Salines distriktet.

Restauranter og hoteller
Colonia de Sant Jordi er som skapt for å slappe av og nyte livet. Både hoteller og restauranter er tilrettelagt for at du skal kunne få et så behagelig opphold som mulig. De fineste hotellene kan skilte med eksklusive spa-avdelinger, der du virkelig kan ta avslapping og velvære til et annet nivå. Med en rekke aktiviteter og distriktets beste utvalg av vin er Hotel El Coto det perfekte valg for mange. Her kan du drømme deg i bort i den fabelaktige havutsikten, eller få opp pulsen på de private tennisbanene.

Om du søker stillhet og romantikk, er det avsidesliggende hotellet Sa Carrotja perfekt for dere (kun for voksne). Det anbefales at man leier bil eller sykkel for å enklere kunne ta seg inn til sentrum herfra. Små restauranter og kafeer ligger på rekke og rad ved havnen av Colonia de Sant Jordi, slik at du kan nyte solen og den salte brisen fra havet mens du prøver de lokale delikatessene. Tapas fra både hav og land preger menyene, samt burgunderrøde dråper fra de lokale vingårdene.
Takk For At Du Deler: