En reiseguide om Mallorca.

Ferger fra Mallorca til Menorca, Ibiza og Barcelona

| Ingen kommentar
Det kan være greit å ha oversikt over hvordan du kommer deg fra Mallorca til Menorca, til Ibiza eller fra fastlandet og ut til øyene før du drar fra Norge. Øyhopping i Balearene er en flott opplevelse og anbefales for den som ikke bare vil oppholde seg på ett sted under hele ferien. Her gir vi deg oversikt over fergene til Iscomar. I tillegg kan du sjekke Balearia og Trasmediterranea som også har aktuelle tilbud.

Iscomar
Fergeselskapet Iscomar seiler mellom Spania og ut til Balearene, fra Denia til Ibiza, fra Valencia til fergehavnene i Palma, fra Barcelona til Mahon og fra Palma til Barcelona. Du kan bestille billetter på forhånd på nettet. Da er du sikret gode priser. Selskapet garanterer at det ikke er skjulte overraskelser i den prisen du betaler, som ekstra drivstoffavgift og reservasjonsgebyrer.

Iscomar har eksistert siden 1979 med base i Palma på Mallorca.

Oversikt over fergeruter:

  • Iscomar Blanca del Mar          Barcelona – Palma
  • Iscomar Carmen del Mar         Denia, Ibiza og Palma
  • Iscomar Mercedes del Mar      Palma - Barcelona
  • Iscomar Pitiusa Nova               Ibiza – Formentera
  • Iscomar Nura Nova                  Alcudia barco
  • Iscomar Patricia del Mar         Valentia – Palma

Alle de 6 fergene i flåten er moderne båter med god kapasitet både med hensyn til passasjerer og biler.

Kahyttene er romslige med god sengeplass, og det er gode seter å sitte i under overfarten. Fergene byr på snackbarer, butikker, restauranter og TV-salonger. Sikkerheten er også satt i høysetet og fergene har regelmessige kontroller for å sjekke at alt er trygt og i god stand.

Ferge mellom Palma og Barcelona
Med Iscomar Blanca del Mar kommer du deg fra Palma til Barcelona. Dette er en av de mest moderne fergene på denne ruten. Du finner snack-barer, en spill-arcade, bor i romslige kahytter og har selvsagt tilgang på restauranter der du kan hygge deg med god mat og godt drikke.

Iscomar Blanca del Mar tar 399 passasjerer. Om du reiser med bil, har fergen kapasitet på 200 biler og kjøretøy. Marsjfarten er 23 knop. Fergeselskapets flaggskip er Iscomar Mercedes del Mar. Dette er den største av de 6 fergene i deres flåte. Fergen ble sjøsatt i 2002 og tar 820 passasjerer med opptil 400 kjøretøy. Som de andre fergene har Iscomar de fasilitetene du forventer å finne ombord på en moderne ferge.

Ferge mellom Palma, Denia og Ibiza
Carmen del Mar er en fin ferge å ta når du reiser ut til øyene eller skal hjem igjen etter at ferien er slutt. Fergen har pianobar, snackbar, restaurant, møterom, diskotek, butikk, solarium, plass for barna til å leke og store kahytter.

Carmen del Mar som ble sjøsatt i 2002 tar 540 passasjerer og 130 biler. Fergen kjører mellom Denia, Ibiza og Palma. Selskapet lover at dersom andre turoperatører skulle tilby rimeligere billett, får du tilbake mellomlegget.

Gruppereiser
Hvis dere er flere som reiser sammen, er det mulig å oppnå grupperabatt. Kravet er at dere må være minimum 10 personer og at dere reiser på samme tid. For bestilling av billetter er det beste å gå på internett.
Takk For At Du Deler: