En reiseguide om Mallorca.

Hidropark i Alcudia

| Ingen kommentar
badeland mallorcaÅ besøke et badeland slår aldri feil når du er på ferie med barn. Hidropark i Alcudia er perfekt for både små og store badeløver som ferierer på Mallorca.Hidropark i Alcudia
Hidro Park er et badeland like utenfor Alcudia, som tilbyr fine anlegg og aktiviteter både i vann og på land. Det er korte avstander mellom de ulike attraksjonene og man har godt overblikk over området. Soner med både sol og skygge gjør det mulig å oppholde seg i parken hele dagen, selv for de aller minste.

Attraksjonene
De fleste skliene kan prøves av hele familien, utenom de aller minste barna. Det finnes ingen riktig halsbrekkende attraksjoner, men barna kommer likevel til å elske Hidropark i Alcudia. For de største er spiralsklien eller den 15 meter lange Kamikaze sklien de mest spennende alternativene. For deg som trives best i bassenget, kan du more deg i det 1000 kvadratmeter store bølgebassenget. Pass deg for den store bølgen som slippes løs hver dag klokken 16.45! Minipark og Children's World er perfekt for de minste barna. Sklier, slott og fontener – alt tilpasset deres størrelse. I tillegg til mange morsomme muligheter i vannet, finnes det også aktiviteter for dem som ikke vil bli våte. Gå ikke glipp av det imponerende showet med rovfugler hver ettermiddag! Man kan også spille minigolf eller andre spill som står rundt om i parken.

Kjøp billetter online
Det er enkelt å ta seg til aquaparken, da det er skiltet godt ikke bare hele veien fra Alcudia by, men også om du kommer fra andre deler av øya. Fra enkelte steder går det også en buss som tar deg til og fra parken. Det lønner seg å kjøpe inngangsbillettene online, noe som gir deg en solid rabatt samtidig som du da får bussbilletten med på kjøpet. Billetter kjøpt via internett gir deg også prioritet ved inngangen, slik at du slipper å kaste bort tid på å stå i kø. Man får ikke ta med seg mat og drikke inn i parken, men det finnes et godt utvalg restauranter og snackbarer på innsiden. Man har også tilgang til oppbevaringsskap, der man kan låse inn eiendeler som man ikke behøver i løpet av dagen. Det anbefales likevel å legge igjen alle verdisaker hjemme.

Husk på!
Selv om det finnes badevakter, må du selv holde øye med barna og utstyre dem med nødvendig svømmehjelp. Alle barn under 7 år må ha flytevest på og alle barn under 12 år må ha følge med en voksen. Man får ikke ha klær med glidelåser eller knapper, ettersom disse kan skade eller sette seg fast i skliene. Husk svømmebleier til de aller minste. Skulle du ha glemt å ta med, kan bleiene finnes kjøpt i parken. Glem ikke solkremen. Solen på Mallorca er sterk og vannet gjør at den reflekteres med dobbel styrke. Små barn kan gjerne ha UV-drakter på, men husk å smøre dem i ansiktet. Man får ikke tilbake pengene dersom det skulle bli dårlig vær, så husk å sjekke værmeldingen før dere planlegger en dag på deilige Hidropark Alcudia!

Mer info finner du på hjemmesiden til Hidropark.
Takk For At Du Deler: