En reiseguide om Mallorca.

Ca'n Picafort

| Ingen kommentar
Ca'n Picafort er et nydelig feriested som ligger i Alcudiabukten, omlag et kvarters kjøring sør for den kjente badebyen Alcudia. Dett er en litt mindre by, men stranden her passer også perfekt for familier som reiser med barn.

Ca'n Picafort er en av de eldste fiskerlandsbyene på Mallorca, og selv om turistene har tatt over bybildet her, kan man fortsatt skimte en del av det genuine mallorkinske livet.

Strandpromenaden i Ca'n Picafort har en stor fordel jamført med andre feriesteder på øya, da er helt fri for biler. Her finner du også de fleste spisestedene og barerene i området. Strandpromenaden er full av folk fra tidlig på morgenen til sent om kvelden.

Flesteparten av de aktiviteter som du finner her, dreier som stort sett om stranden. Her får du muligheten til å prøve deg på vannski, windsurfing eller kanskje en bananbåt. Det finnes også en go-kartbane og tennisbaner  her, men vil du oppleve store badeland eller andre parker, bør du reise til andre feriebyer på Mallorca.

Søk og bestill ledige hoteller i Ca'n Picafort.

Som nevnt passer Ca'n Picafort godt for familier som reiser på ferie med barn, så nattelivet her er ikke all verdens å skryte av. For de som vil være ute i de sene timer, anbefales en kort taxitur inn til Alcudia, hvor det er et mye større tilbud av nattklubber og diskoteker. Uansett så er Ca'n Picafort et rolig og behagelig feriested på Mallorca, så nøl ikke med å reise hit. God tur til Mallorca.
Takk For At Du Deler: