En reiseguide om Mallorca.

Western Water Park

| Ingen kommentar
I tillegg til sklier og bassenger for de litt større, er det også en mindre park på Western Water Park som er tilpasset de aller minste. Det er også en spektakulær dykkerutstilling som viser profesjonelle dykkere.

Western Water Park på Mallorca
For barna er vannparken et av deres favoritter når de er på Mallorca, og er du forelder, er det et flott alternativ å dra til for å ha en dag sammen med familien. Det er sjelden at noen blir misfornøyd selv etter å ha vært i parken flere ganger. Det er alltid noe nytt, mer å oppleve, og gjenkjennelsens glede når barna vender tilbake til noe de har gledet seg til, er jo noe de fleste foreldre vet noe om. Det er som å fortelle samme eventyr, eller lese samme bok om og om igjen. Barn blir sjelden lei hvis det bare er spennende nok.

Ta med ungene og slipp deg løs!
Er du heldig og kommer litt utenfor den travleste turistsesongen, unngår du også kø, særlig hvis du klarer å komme deg opp såpass tidlig om morgenen at du er klar når de åpner dørene. Obligatorisk når du først er inne, er å ta bilder sammen med de tamme, trenede dyrene. Lei gjerne en boks til å ha ting i så slipper du å dra på så mye når du beveger deg rundt i parken.

Det er ikke vanskelig å finne noe å fryde seg over en hel dag, med små bassenger for de minste der de kan padle trygt omkring, ”Children’s Paradise” for de mindre ungene i tillegg til mer avslappende aktiviteter for de voksne om de bare vil kutte helt ut en stund. De fleste skliene og attraksjonene kan fint oppleves av både barn og voksne, men pass på at barna er over 1 meter og 10 centimeter. Noen av skliene kan være litt for tøffe for de minste, så forsikre deg om at de ikke skremmer de minste.
Ønsker du noe å spise, får du kjøpt chips, fast-food og pizza for å lade batteriene. I tillegg kan du i stedet kjøpe med deg mat og kose deg på et av de tillagede piknik-områdene der du kan nyte medbrakt mat og forfriskninger.

Selve parken er svært velholdt og ren. Vennlig tilstede er også en hjelpsom stab og livvakter som oppmerksomt passer på at alle hygger seg og at alt går trygt for seg.

Fakta om badeparken
Vannparken har åpent hver dag fra 10.00 til enten 17.00 eller 18.00 fra midten av mai og til slutten av september. Ta en gratisbuss som går fra Magaluf, eller benytt deg av de offentlige bussene, nummer 104 og 105, fra Palma. Det er ikke alltid like lett å finne en ledig plass på parkeringsplassen som hører til parken, men har du egen bil, er det verd å prøve. Billettene koster fra 26 Euro for voksne og 18.50 Euro for barn. Det er egne tilbud til familier og også mulig å kjøpe sesongkort.
Takk For At Du Deler: