En reiseguide om Mallorca.

Luksushotell på Mallorca

| Ingen kommentar
Oversikt over anbefalte luksushotell på Mallorca
Om du har vært på Mallorca før, eller om det er første gangen du er der, vil et luksushotell gi deg det ekstra som gjør ferien til et drømmeopphold. Her gir vi deg tips til de beste hotellene i Palma de Mallorca i tillegg til et par andre hoteller i toppklassen.

De tre beste luksushotellene i Palma de Mallorca
Omtrent halvparten av alle som bor på Mallorca bor i Palma. De kongelige bor på Marivent Palace når de er her i sommerferien. Og hvorfor ikke unne seg litt kongelig luksus selv om du antakelig ikke får anledning til å spise middag med de kongelige i deres palass? Palma har flere alternativer til dem som vet å unne seg litt luksus for å ha noe å leve på lenge etter å ha kommet hjem til Norge.

Sant Francesc Hotel Singular
Vel verd alle sine 5 stjerner. San Francesc Hotel Singular ligger på Plaza de Sant Francesc i den gamle bydelen i Palma, bare 300 meter fra den berømte La Seu-katedralen i Palma, litt over en halv kilometer fra havnen i Palma. Hotellet er en del av en herregård som stammer fra 1800-tallet. Her bor du midt i smørøyet. Alle rommene har fri Wi-Fi, kaffemaskin, klimaanlegg, flatskjerm-TV med utvalgte satellittkanaler og minibar. På elegante Restaurant Quadrat nyter du utsøkt mat.

Nixe Palace
Luksuriøst ved stranden Cala Major og i nærheten av Marivent-palasset der de kongelige bruker å bo. Utendørsbasseng, klimaanlegg på rommet, gratis Wi-Fi og spa. Golfavdelingen tilbyr rabatter på greenfee og frakter deg ut til de lokale banene Son Vida og Son Muntaner. Tre restauranter sørger for nydelig middelhavsmat, internasjonal meny og fersk sjømat. Rommene er lydisolerte, moderne og med et stort og komfortabelt bad med tøfler, morgenkåpe og badeprodukter.

GPRO Valparaiso Palace & Spa
Enda et femstjerners luksushotell som vil få den mest blaserte til å gni seg i hendene. Her er det ikke vanskelig å få et perfekt opphold. Bonanova-distriktet ligger litt bortgjemt, men det kan friste med det største spaanlegget på Mallorca, gratis adgang til spaet, en nydelig hage og en like flott utsikt. Alle rommene har balkong med utsikt enten over bukten, fjellet eller byen. Omgitt av en hage troner hotellet over byen og Palma-bukten. Du kan spille tennis eller boltre deg i utendørsbassenger og nyte en kald forfriskning i bassengbaren. Her er alle bekvemmeligheter til stede for at du skal få et drømmeopphold.


Andre alternativer hvis du vil ha luksus på Mallorca

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa
På nordvestkysten av Mallorca ligger dette fantastiske hotellet med utsikt over bukten Port de Soller. Hotellet kan skilte med et storslått evighetsbasseng, spa og treningssenter – og du kan nyte utsikten fra alle anleggene. I tillegg har du stilfulle rom med gratis wifi, satellitt-TV, minibar, kaffetrakter og egen balkong. Absolutt anbefalelsesverdig!

Om noen av disse hotellene ikke skulle ha ledig kapasitet, anbefaler vi å sjekke Gran Melia Victoria som også ligger i Palma, Luxury Boutique Hotel can Alomar (meget eksklusivt og høy standard) eller Can Cera Hotel som også får svært høye tilbakemeldinger. Om du heller vil bo i Alcudia og området rundt, kan vi anbefale Be Live Collection Palace de Muro, som er et nydelig hotell rett ved stranden.
Takk For At Du Deler: