En reiseguide om Mallorca.

Båtturer på Mallorca

| Ingen kommentar
seilbåt mallorca”Vikingen” i en nordmann kommer ikke frem om det ikke henger sammen med båt og sjøliv. Det er ikke de ville toktene som preger båtturer på Mallorca, men å se Mallorca fra sjøen er absolutt en opplevelse det er verd å få med seg.

En perle som dukker opp av sjøen
Når du unner deg en båttur på Mallorca, vil du se hvor vakker Mallorca er. Det er ingen bedre måte å se øya på. I tillegg får du frisk luft, sol og sjø. Det gjør underverker både for kropp og sjel. Barna vil elske det. Båtturene går langs kysten og du kan slappe av med snorkling, bading, snacks og kaldt drikke. Båten ankrer opp slik at det er mulig å bade, låne kano eller snorkelutstyr for dem som ønsker det. Det går turer daglig blant annet fra Puerto Pollensa. Du kan bruke hele dagen eller sette av en firetimers-tur.

Det er ingen hast på disse utfluktene. Formålet er jo å slappe av og nyte omgivelsene. Stoppestedene underveis gjør det mulig å gå i land, slappe av på stranden, bade, snorke eller nyte mat og kaldt drikke.

Privat båttur med Sebastian
Sebastians ”Esmeralda” er ett av alternativene du kan velge mellom. Denne båten går fra Puerto Pollensa. Prisene avhenger av når du vil på båttur, bevertning, hvor mange man er og lignende, men de er slettes ikke avskrekkende. I prisen inngår kald drikke og mat underveis. Det er mulig å bestille en spesialmeny med for eksempel blåskjell. På heldagsturene går denne båten lenger om værforholdene er gode. Dersom dere er en gruppe som reiser sammen, er det et godt alternativ å leie båten privat.

Med seilbåt
Med egen skipper er det både en behagelig tur og et spektakulært skue å seile langs nord-vestkysten av Mallorca. Her er det lune bukter der det er mulig å ankre opp for bading og snorkling. Og det er flere utmerkede restauranter langs kysten som skaffer til veie den herligste lunsj.

Det går båter blant annet fra Puerto Soller. Dersom været tilsier at en tur må kanselleres, får du pengene tilbake med beskjed en dag i forveien. For en totimers tur med max fire gjester kommer prisen på rundt 200 Euro. Da får du tilgang til et kjøleskap med kaldt drikke, både med og uten alkohol. Du får i tillegg snorkelutstyr og livvester.

Prisen inkluderer ikke transport til og fra Puerto Soller som ligger cirka en halvtimes kjøretur fra Palma. Velg om du vil ha lunsj ombord, eller om du heller foretrekker å ta lunsjen i land.
Takk For At Du Deler: