En reiseguide om Mallorca.

Reise til Illetas

| Ingen kommentar
Illetas er et feriested på sørvestkysten av Mallorca, og tilhører kommunen Calvia hvor du blant annet også finner Palma Nova og Magaluf. Byen ligger bare åtte kilometer utenfor hovedstaden Palma, og transporten fra flyplassen bør ikke ta med enn litt over tjue minutter, hvis ikke trafikken er i dårlig humør (noe som skjer av og til). Skal du reise fra Illetas inn til Palma er det enkelt å ta lokalbussen eller en taxi, hus bare på at hvis du reiser med barn er det ikke nødvendigvis et barnesete tilgjengelig i de fleste taxiene.

Illetas ligger som nevnt i nærheten av både Palma Nova og Magalluf, men dette feriestedet er helt annerledes enn de to nevnte. Hit reiser du ikke for en billig ferietur med fest og moro, for det er relativt dyrt å reise til Illetas. Her er de fleste hotellene i veldig god standard, og det er vanskelig å finne et hotell med mindre enn fire stjerner. Feriestedet satser på par og barnefamilier på utkikk etter kvalitet, og samtidig nærheten til storbyen Palma. Noen har til og med sammenlignet Illetas med den franske metropolen Monte Carlo på grunn av sin tilnærming til de rike og jetset folket.

Her finner du de beste hotellene i Illetas.
 
Hvis du reiser litt vestover fra Illetas kommer du til nok et eksklusivt sted på Mallorca. Bendinat og Portals Nous markedsføres som den beste beliggenheten på hele Mallorca, og her finner du den flotte marinaen Puerto Portals, hvor det ligger luksusyachter fra hele Europa side om side, og dyre restauranter og butikker på bryggekanten.

Illetas har en liten hovedgate hvor de fleste spisestedene og butikkene ligger, også disse i god kvalitet hvor du kan slappe av på ettermiddagen mens du kikker på dyre biler som passerer forbi. Er du ute etter en dyr ferie med bra kvalitet på Mallorca, er nok Illetas valget for deg. God tur til Mallorca!
Takk For At Du Deler: