En reiseguide om Mallorca.

Portals Nous

| Ingen kommentar
Hvis du skal reise til Mallorca og er ute etter noe riktig luksuriøst, så dra til Portals Nous. Dette feriestedet ligger omtrent midt i mellom hovedstaden Palma og partystedet Magalluf. Her finner du også den berømte marinaen Puerto Portals, som er regnet som den beste på Mallorca, og har også det største antallet av luksusyachter. Kjendisfaktoren er høy her, så sjansen for å treffe på noen berømte personer i Puerto Portals er relativ stor.

Portals Nous ligger veldig sentralt på Mallorca, men er allikevel skjermet for de store turiststrømmene. Lokalbussene fra Palma og videre sørover går ikke innom Portals Nous, så for å komme deg hit bør du enten ha en leiebil eller ta en taxi. At dette er et luksuriøst og eksklusivt feriested ser du fort på hvilke butikker som holder til nede ved havnen. Her ligger det designbutikker side om side, og prisene på restaurantene er heller ikke så hyggelige hvis du er ute etter en billig ferie.

Finn ledige hotell eller en villa i Portals Nous.

Men skal du reise til Portals Nous for å riktig skjemme deg bort, finnes det et 5 stjerners hotell litt bortenfor havnen mot Palma Nova som heter St. Regis Mardavall. Du må regne med nesten 50.000 kroner for 2 personer i 1 uke, men da følger det med en egen butler! Skal du spille golf mens du ferierer i Portals Nous, kan et besøk til Royal Bendinat Golf være på sin plass. Denne banen blir regnet som en av de bedre i Spania.

Portals Nous har også tre fine strender som alle ligger i tilknytning til marinaen. Her finnes det mange vannsports-aktiviteter som jetski, sykkelbåter, kajakker og mye annet. Alt i alt et avslappende og eksklusivt feriested med et godt tilbud av aktiviteter. God ferie til Mallorca!
Takk For At Du Deler: