En reiseguide om Mallorca.

Paguera og Cala Fornells

| Ingen kommentar
Hvis du skal reise til Mallorca, og liker flott natur og et travelt feriested, er kanskje Paguera plassen for deg. Byen ligger i nærheten av Magalluf på den sørvestre delen av Mallorca og ikke så langt fra Port d'Andratx hvor du fort kan treffe på filmstjerner og andre kjendiser. Paguera har 3 forskjellige strender, Playa Tora, Playa Romana og Playa Palmira. Alle strendene ligger rundt den samme bukten, og deler en felles ganske bred strandpromenade. 

I nærheten finner du også en rak motsetning i Cala Fornells. Her finner du to litt bortgjemte steinete strender, og dette kan være et perfekt feriested på Mallorca, hvis du er på utkikk etter noe litt utenfor allfarsvei. Den lille landsbyen Cala Fornell er det vi kan kalle for litt pittoresk, og har egentlig ikke så mye å by på, bortsett fra sine glimrende hoteller i 4 og 5 stjerners standard. Et supert eksempel på dette er Hotel Cala Fornell, som har 94 rom hvor alle har en eksepsjonell utsikt over Middelhavet og ligger kun et steinkast i fra havet.

Flere topp hoteller i Paguera og Cala Fornells.
Hvis du reiser til Mallorca for å spille golf, er dette området midt i blinken for deg. Her har du kort vei til flere av de beste golfbanene på Mallorca. For å nevne noen som kan anbefales, så ligger banen i Andratx bare 1 kilometer unna, og golfbanen i Santa Ponsa snaue 5 kilometer unna.

Skal du shoppe i Paguera så finner du mange bra butikker rett ovenfor stranden. De beste prisene derimot finner du i sidegatene, hvor du kan prute og finne noen ekstra gode kjøp. Selv om dette området ikke er like hektisk som Palma Nova og Magalluf, så reiser du ikke til Paguera for å slappe av. Her er det også full fart som gjelder. God ferie til Mallorca!
Takk For At Du Deler: