En reiseguide om Mallorca.

Cala Ratjada

| Ingen kommentar
Feriestedet Cala Ratjada nordøst på Mallorca var i sin tid en stille og rolig fiskerlandsby, men har som andre plasser på ferieøya blitt preget av turistenes inntog. Du finner ikke lenger så mange fiskebåter i havnen som tidligere, men en marina full av yachter fra hele Europa.Fisket lever forøvrig fortsatt i beste velgående i Cala Ratjada, om noe mindre enn før turismen kom til byen.

Fergen fra naboøya Menorca legger også til land her, så en svipptur over dit kan kanskje være en fin utflukt for en dag. Rundt havnen ligger det også en strandpromenade full av butikker, kafeer og restauranter, og her kan man fort treffe på artister som opptrer gatelangs eller selgere av all verdens forskjellige prutevarer.

Cala Ratjada er ikke så veldig godt kjent blant nordmenn som reiser til Mallorca, og hovedvekten av turistene her snakker tysk. Her finner du som ellers på Mallorca flott natur, og mange små viker hvor du kan dyppe deg i Middelhavet. Feriestedet ligger ca. 80 kilometer unna flyplassen i Palma, men i nærheten finner du andre interessante steder som for eksempel grottene i Puerto Cristo sørøst på Mallorca.

Finn hotell og overnatting i Cala Ratjada.
Dette reisemålet passer bra for familier som vil ha et avslappende feriested, eller andre som ikke reiser til Mallorca kun for å feste på kvelds og natterstid. Noen barer og nattklubber finnes, men det er ikke det som er hovedgeskjeften i Cala Ratjada. Hvis du spiller golf ligger det to golfbaner i nærheten. Banene Canyamel og Capdepera regnes som to av de bedre banene på øya.

Alt i alt er Cala Ratjada et lite og rolig feriested med litt over 40 hoteller i forskjellig standard. God ferie til Mallorca!
Takk For At Du Deler: