En reiseguide om Mallorca.

Arenal

Feriestedet Arenal på Mallorca som noen steder kalles for El Arenal eller S'Arenal, ligger i den østlige enden av Playa de Palma. Du befinner deg circa 10 kilometer øst for Palma, og ikke langt  unna flyplassen på Mallorca, så du behøver ikke regne mer enn 15-20 minutter fra flyplassen før du er framme på hotellet. Til Arenal reiser mange tyskere som er ute etter fest og moro, i motsetning til Magalluf og Palma Nova hvor det er mest engelskmenn og skandinaver.

De tre feriestedene C’an Pastilla, Playa de Palma og Arenal henger mer eller mindre sammen, og du kan enkelt ta deg fra det ene til det andre enten med sykkel langs strandpromenaden, eller med et minitog som går langs stranden hele dagen. Nærheten til Palma gjør det enkelt å komme seg inn til hovedstaden på Mallorca en dag, om det er for shopping eller for å kikke litt på noen av severdighetene i Palma, som foreksempel katedralen La Seu.

Bestill hotellrom i El Arenal her.
Arenal er godt egnet for barnefamilier, bortsett fra i sommermånedene juli og august hvor det stort sett er party, party, party helt fram til tidlig på morgenen, så god søvn er ikke så enkelt i dette tidsrommet. Mye foregår også nede på stranden, og selv om stranden i Arenal ikke er så mye lengre enn et par hundre meter, er det godt med plass her. Alle typer av vannsport som vannski, jetski, bananbåter, pedalbåter eller paragliding kan du prøve i Arenal. Det ligger også massevis av spisesteder og barer nede ved strandpromenaden. God tur til Mallorca!
Takk For At Du Deler: