En reiseguide om Mallorca.

Cala Bona / Cala Millor

| Ingen kommentar
De to feriebyene Cala Bona og Cala Millor, ligger side om side på sørøstkysten av Mallorca. Du reiser ikke til Cala Bona for en heisatur med fest og moro, dette er en fredelig og hyggelig ferieby med et avslappet miljø. Her kan du slappe av nede ved fiskehavnen, eller ta med en god bok på en av fortauskaféene. Vil du heller ha litt liv om kvelden, velger du deg til Cala Millor. Begge stedene har ok strender, den beste finner du nok i Cala Millor, og her er det som sagt også litt mere liv på kveldstid for de som ønsker det.

Hvis du har lyst til å gjøre noe mer enn bare å slappe av på stranden, finnes det mange muligheter for for eksempel vandring eller sykling, på landsbygda bakenfor disse feriestedene. Du kan også besøke det fredede naturreservatetet Punta Amer, og Es Castell som begge ikke ligger så langt fra Cala Millor. Er du ute etter å spille golf på ferien, ligger det 3 forskjellige golfbaner i nærheten. Canyamel Golf Club er en av de beste banene på Mallorca.

Bestill hotell i Cala Millor og Cala Bona her.

Fra disse feriestedene er kort vei til andre utfluktsmål, hvis du for eksempel vil leie bil for en dag. Den lille byen Porto Christo med Dragegrottene sine fantastiske dryppsteinsformasjoner ligger bare en kort biltur unna. Eller du kan kjøre nordover mot Alcudia og den vakre byen Puerto de Pollensa.

Et annen utfluktsmål er byen Son Servera som ligger et par kilometer utenfor Cala Bona. Her kan du gå på marked hver fredag, prute og handle med litt av hvert hjem. Fra flyplassen i Palma tar det omlag en time å komme seg til Cala Bona eller Cala Millor. God ferie til Mallorca!
Takk For At Du Deler: