En reiseguide om Mallorca.

Santa Ponsa et greit feriested

| Ingen kommentar
Feriebyen Santa Ponsa ligger sørvest på Mallorca, omlag tjue kilometer fra hovedstaden Palma. Dette reisemålet har ikke den luksusen man kan finne andre steder på Mallorca, men heller ikke like mye bråk fra barer og nattklubber som du gjerne finner på festplasser som Magalluf. Dette er et helt greit feriested hverken mer eller mindre. Stranden som ligger midt i byen er ganske barnevennlig, ettersom det er langgrunt, og blir stort sett ikke overbefolket, bortsett fra litt midt på sommeren. Og som du kan se på bildet her, kan det være et idyllisk sted også på kveldstid. Det finnes massevis av forskjellige aktiviteter her, som vannsport av diverse ting,

Et lite stykke unna sentrum, finnes det en marina, og også her ligger en litt mindre strand. Dette området er i tilegg et hyggelig sted å spise middag om kvelden, mens du nyter utsikten over de mange båtene som ligger her. Det ligger også mange spisesteder inne i sentrum på diverse torg, her er det også mange utesteder, som hovedsaklig har gjester fra England, Holland og Skandinavia, men det blir som nevnt ikke like bråkete her som i for eksempel Magalluf og Palma Nova, så å reise til Santa Ponsa med barn, er absolutt en mulighet.

Søk her etter ledige hoteller i Santa Ponsa.
Vær oppmerksom på at en del av hotellene her ligger et stykke i fra stranden, så sjekk gjerne om det finnes et svømmebasseng inne på hotellområdet. Det er ikke alltid man ønsker å spasere langt for å bade litt, når man er på ferie i syden. En utflukt som kan anbefales, er en tur til den nydelige havnen Puerto de Andraitx i nærheten av Santa Ponsa, eller en tur til en av golfbanene her, hvis du spiller golf. Det beste hotellet i Santa Ponsa er kanskje Iberostar Jardin del Sol, med et digert basseng som er populært for de minste. Reisemålet er greit nok for deg som vil bo litt utenfor Palma, uten for mye fest og moro. God tur.


Takk For At Du Deler: