En reiseguide om Mallorca.

Playa de Palma

| Ingen kommentar
En av de fineste sandstrendene på Mallorca ligger rett utenfor hovedstaden Palma. Playa de Palma befinner seg like utenfor storbyen, på den østlige siden og her er det ikke like mye fart og moro som på den andre siden av viken i Magalluf eller Palma Nova.

Beliggenheten her er en stor fordel for de som ønsker å ta en tur inn til Palma, noe som bare er en kort bussreise unna. Her blir du heller ikke nedrent av skandinaviske turister, ettersom de største charterselskapene i Skandinavia satser mest på andre steder på Mallorca. Selve stranden er omlag fem kilometer lang, og har flott hvir sand. Den har fått det blå flagget fra EU, som kjennetegner strender i høy standard.

Playa de Palma har overvekt av tyske, spanske og engelske turister, og har all verdens aktiviteter med hovedvekt rundt den flotte strandpromenaden. Det lille toget som går langs stranden bør prøves, hvis du rktig ønsker å være i syden på selskapsreisenvis... Hotellene i Playa de Palma ligger alle i nærheten av den 40 meter brede stranden, så du behøver ikke engste deg for å havne langt unna sjøen. Dette feriestedet på Mallorca egner seg godt for de fleste typer mennesker, og spesiellt for deg om du ikke liker å ha så mange andre nordmenn rundt deg når du reiser på ferie.

Bestill overnatting i Playa de Palma her.

Gode restauranter finner du overalt rundt stranden, men et godt tips er å forflytte deg litt til utkanten av denne feriebyen, til Ciudad Jardin mot Palma, hvor du finner noen riktig gode spisesteder på kveldstid. Dette krever en taxitur på cirka fem minutter fra sentrum av Playa de Palma, men er helt klart verdt turen. Bortsett fra Ciudad Jardin her fortsatt denne feriebyen mye å by på av underholdning, men ta da turen rundt å opplev forskjellige steder på egenhånd. God tur til Mallorca!
Takk For At Du Deler: