En reiseguide om Mallorca.

Magalluf er Mallorcas partysted

Hvis du har tenkt å reise til syden for å oppleve fest og moro, er nok Magalluf på Mallorca plassen for deg. I perioden mellom juni og september sover egentlig ikke denne feriebyen i det hele tatt. De som står opp tidlig for å gå på stranden, blir møtt av de som kommer sent hjem fra enten fest, jobb eller begge deler. Bare for å ha sagt det, dette er ikke stedet du reiser for å slapppe av eller nyte late dager på stranden. Her er det full fart 24 timer i døgnet hele sommeren.

Magalluf blir om sommeren overfylt av turister som leker på stranden om dagen, og drikker og fester på de uttalige barene og pubene som finnes her på natten. Et av europas største diskoteker ligger også i denne partyhovedstaden på Mallorca. BCM heter klubben som tar i mot over 4.000 personer hver eneste dag i sommermånedene. Her kan du oppleve noen av de beste DJ-ene som finnes for øyeblikket. Flere ganger i uken arrangerer de skumparty, så det er bare å hive seg på.

Her kan du søke etter ledige hoteller i Magalluf.
Noen av de mest populære plassene for nordmenn som reiser til Magalluf er den glade viking, gjøkeredet eller stedet der du går for å drikke shot, grabbarna grus. Men uansett hvor i Magalluf du reiser, er det egentlig full fest hele tiden. Alt av aktiviteter finnes her, strandvolleyball, vannsport, minigolf og alt mulig annet. Men reiser du hit skal du enten være klar for en fest 24 timer i døgnet, eller så har du trolig reist til feil sted. Uansett god tur til Mallorca!
Takk For At Du Deler: