En reiseguide om Mallorca.

Restplasser til Mallorca

| Ingen kommentar
restplasserKlimaet på Mallorca i månedsskiftet mellom august og september er utrolig bra, men fordi skolene har begynnt igjen så er prisene på reiser veldig mye billigere nå, sammenlignet med tidligere i sommer. Den billigste billetten som vi fant hos reiseselskapet Apollo, er kun fly en vei til 298 kroner eller tur/retur for 398. Vil du heller ha med hotell, lå den billigste reisen med uspesifisert bosted på 1.798 kroner for en uke per person.

Klikk her for en oversikt over hotell til Mallorca

Hvis du ikke er så glad i massevis av barn som springer rundt bassenget, er dette også kanskje den beste tiden av året å reise til Mallorca på. Det er så og si ingen som tar barna ut av skolen i de første ukene av leseåret, så nå kan du slappe av og nyte behagelige dager ved bassenget eller i strandkanten. Med litt mindre turister enn ellers i høysesongen, er det enda bedre å være på Mallorca. Bedre plass på stranden og mindre ventetid på restaurantene. Det er heller ikke like stor risiko for at det blir overfullt av folk på de populære attraksjonene rundt om på øya.

Hvis du heller vil sette sammen din egen reise, bør du først besøke Momondo.no som sammenligner flypriser fra alle de kjente flyselskapene som reiser fra Norge. Der kan du søke etter både billigste pris eller å velge kun flyvninger som går direkte. Kombiner dette med å bestille et hotellopphold via Trivago som tilbyr de beste prisene og den største oversikten over hoteller på Mallorca.

Hvis du enda ikke har reist til Mallorca på ferie, og vil vite hva andre syns om hoteller og mye annet, kan du sjekke ut hva brukere på Tripadvisor skriver om ferieøya. Der finner du enda flere anbefalinger enn hva vi har klart å samle sammen i denne reiseguiden om Mallorca. God tur!
Takk For At Du Deler: