En reiseguide om Mallorca.

Reisetips om Mallorca

Velkommen til vår reiseguide om Mallorca, ferieøya som nok en sommer topper listene over det mest populære reisemålet vi drar på ferie til. I denne guiden finner du tips om de fleste feriestedene som finnes på Mallorca, med anbefalinger om hoteller, tips til utflukter, strender og annet som du måtte ha bruk for hvis du holder på å planlegger en ferietur til denne flotte øya i Middelhavet..

Mallorca passer for de fleste som reiser til syden. Om det er for å bade og sole, feste hele natta, oppdage steder litt utenfor allfarsvei, slappe av med familien eller kanskje investere i en feriebolig for framtiden, hvis du er på jakt etter en leilighet et sted i syden.

Her kan du lese om kjente og populære steder som Alcudia, Palma Nova, Cala d'Or, Santa Ponsa, Puerto Pollensa, Sóller, Magalluf, Cala Bona, Playa de Palma, Ca'n Picafort, Illetas, Portals Nous og hovedstaden på øya Palma de Mallorca. Alle feriebyene har sin egen sjarm og passer for forskjellige målgrupper som ønsker forskjellige ting ut av ferien. Øya har i de siste årene gjennomgått en omfattende oppussing, og fremstår i dag som et av de bedre reisemålene i det vi liker å kalle for syden.

Alle de store charterselskapene tilbyr reiser til Mallorca, og hvis du er på utkikk etter noen rimelige turer kan du sjekke ut restplassene til Apollo, Tui eller Ving hvor du kan være heldig å finne reiser for helt nede i 998 kroner per person for en uke. Eller så kan det fort lønne seg å bestille hotell og fly separat, hvis du finner en grei feriebolig til utleie. Uansett hvordan du gjør det, anbefales i hvert fall Mallorca som reisemål. God ferie!
Takk For At Du Deler: